Uluslararası Vegetaryalı Günü, 6 Türk vejetaryalı yemekler sizi tazeliyor.
25 Kasım uluslararası vejetaryan günü. Özellikle karnınızı rahatlatmanızı ve farklı kokuları hissetmenizi tavsiye ediyoruz. Türk yiyeceği doğada sağlıklı ve çok sezonlu. Çok tane bir sürü tane tarım ürünlerinin etrafında yapılır. Yemeği besleyici ve lezzetli olmasını sağlamak için tüm ülkede taze meyveler ve sebzeler, yumurta, süt ürünleri ve et üretildi.
Türk yemeği gerçekten çok vejetaryen. Türkiye'de genişletilmiş lezzetli, taze ve mevsimsel tarım ürünlerini gösteren birçok yemek var. Birçok yemek, Türkiye boyunca diğerleri görülebilir, özel bölgelerden çiftliği ürünlerini belirtti.
Dill, parsley ve rosemary gibi yeni bitkiler, sık sık yemek yemeklerine kokuyor, halbuki vahşi bitkiler Ege denizde geniş olarak kullanılır ve farklı sağlık ve ilaç kalitesi yüzünden diğer az popüler bölgeler. Kırmızı toprak parçaları ve zencefillik gibi içecekler tatlı bulaklara kullanılır.
Yemek yağı geleneksel olarak yemek ve yemek korumak için kullanılır, antioksidan ve temel trans şişmanları sağlıyor. Fresh fish and other seafood contribute to a high saturated fatty acid diet.
Türk yemeği genelde büyük miktarda yapılır çünkü Türk yemeği arkadaşlar ve ailelerle paylaşmak için yapılır. Türkiye'ye ziyaret ederken bu vegetarian yemeklerini dene - hayal kırıklığına uğramayacaksın!
Yaprak Sarma
Yaprak Sarma, ya da üzüm yapraklarından oluşur, basitçe kızarmış soğan karıştırılmasına dikkatli dikkatli bir pirinç, eğriler ve kızarmış bir karıştırılmıştır. Yaprak sarmas ı yılın boyunca hizmet edilen bir süslü bir süslü bir şeydir. Üzerine limon suyu dökmek en iyisi, limonun delikanlı şekerliğini getirebilir.
Enginar Kalbi
Kışın boyunca, yemek dükkanında sık sık sık bir şekilde çalıştıklarını görüyorsunuz, ayaklarının altında fırlatılmış çantalarla ve bıçakları artikhokların etrafında yorgunsuz çalışıyor. Sonra artikhok tamamen pişirildi ve zeytin yağı ve limon suyu korumasıyla hizmet edildi.Size yerel vegan dostu restoranı tekrar göstermek istiyorum, happy moons menü.
Çiğ köfte
Çiğ köfte kendisi bir sıçrama, yemek yiyebilir. Zengin zayıf keçip içinden yapılmış balıklardan yapılmış. Toprak bir pastaya biçimlenmiş ve taze kızarmış lettuce yaprakları, granat molasları ve taze limonlarla hizmet ediliyor. Kızıl lettuce ve kaynaklı limon zengin toprakları kesip her ısırığın yükünü azaltıyor.
ŞakşukaŞakşuka, Türk yemeğini kutlayan bir staple yemeğidir. Yumurtalar, domates ve patates kırılmış ve zengin domates ve soğan sosu ile kaplanmış. Şakşuka is usually eaten with yogurt. It is a fresh and rich appetizer or side dish for everyone to enjoy.
Mücver
Mücver çoğu sebzelerden yapılabilir ama en sık şey zucchini. Zucchini toprak, taze dille ve parsley ile karıştırılmış, dövüşe eklenmiş ve kızarmış. Mücver yogurt ya da beyaz peynirle daha lezzetli.
Kalem Böreği
Türkiye kızarmış koyun peyniri rolü açlığıyla tanışmak için hızlı yiyecek gibi paylaşmak veya yemek için çok uygun. Krispy kabuğunun içinde beyaz peynir ve taze bilgisayarlar karıştırılıyor. Peynirlerin tuzlu tatmin edici bir çiftle karışır ve her seferinden fazlasını istersin.
Bu vejetaryan festivalinde, hala iyi bir iştahın olmasını dilerim!
Comments
Post a Comment